Djigo

17 07 2009

Dimulai dari buka puasa bareng hunybun, ternyata ada yang bawain bakakak hayam, hehehe rejeki emang g kemana, thanks M, sebelum berangkat dapet hadiah pembuka, a neat umbrella, it shapes like a bottle but when u twist it U will realize its a umbrella case. Cool.It looks like pic under, but mine have doraemon figured ๐Ÿ˜›

https://i0.wp.com/popsop.ru/wp-content/uploads/ofess_umbrella.jpg

Dilanjut nonton Ice Age 3D, awalnya kecewa coz duduk paling depan, ternyata eh ternyata, kalau nonton 3D enak di paling depan, soalnya ngga ada subtitlenya jadi ngga perlu baca dari ujung ke ujung, yang TOEFL nya dibawah 400 agak repot jg ๐Ÿ˜› ,ย  dilanjut makan (lagi โ“ โ— surprise) kali ini tujuannya ke kedai madtari. Ternyata madtari pindah yah, yang terakhir gw tau, dulu deket bebek van java, sekarang letaknya di sebelah apotik Kimia Farma dago ke arah jl.tamansari, makin berkembang aja nih, sekarang udah ngga makan trotoar lagi ๐Ÿ˜€ . Karna waktu itu ngga terlalu lapar tapi haus ngga ketulungan, si gw pesen rotbakkorkej (artiin sendiri lah, gampang da) dan minum bandrek susu dan es ovalt*ne (udah gw bilang, haus g ketulungan) hunybun pesen mikwahlor sama sumur stroberi.

Lagi asik-asik makan diinvasi sama pasangan ML (M dan L). Dan pas tengah malem, setan bangkit dari kubur mereka ngasi kejutan, a tiramisu… :), Untung g nyanyi selamat ultah disitu, bisa disorakin se madtari karna bikin kericuhan. Setelah tiup lilin acara ngasih kado dimulai, gw dapat tiramisu, offcourse, coklat T*bler Putih, dan setengah lusin cicak karet yang glow in the dark ๐Ÿ˜› . Damn I hate those lizzard. Lalu M mengeluarkan plastik biru yang dibuka di depan tangan gw, yang ternyata isinya CICAK HIDUP! D*mn..untungnya gw bukan tipe orang yg panikkan dan treak-treak apalagi sampe naek meja, harga diri dipertaruhkan men..Tapi dalem hati sih tetep.. yuck.. jiiijik…. dari sejak kejadian somewhen ketika gw masih SD gw membuat MOU tidak kerjasama, tidak kesepahaman dan perang dingin dengan bangsa cicak. Mungkin gw dikenal sebagai Hitler di cicaknesia, hehehe. Tapi gw dukung gerakan ini kok, tenang ya cak

https://i1.wp.com/politikana.com/images/small/saya-cicak-berani-lawan-buaya.jpg

Gw sadar betul manfaat cicak, buat makanin nyamuk yang nemplok deket lampu. Jadi lampu gw tetap terang (ga penting ya), terus cicak dimakan kucing, kucing dimakan ular, dan ular diburu kulitnya dijadiin dompet yang nemplok di pantat gw, tapi yah itulah hidup selalu dalam rantai makanan. Kembali ke cicak malam panjang yang belum berakhir. Habis makan, nganterin hunybun pulang. Paginya nganterin hunybun kekantor, dan…. dapet toples badtzmaru full of choclates and candies ๐Ÿ™‚ whata surprise.. thankz hon love strucklove struckkisskiss

https://i1.wp.com/www.eternitylondon.com/myjapan/research_images/badtzmaru_130.gif

XOXO

Ada beberapa rasa yang terlintas saat hari ulang tahun tiba, apalagi kalau bukan umur yang sembarang umur lagi. 25.

Umur perak, orang bilang.

Pertanyaan yang seharusnya ditanyakan adalah, “apa yang sudah dicapai hingga saat ini” ?

Belum maksimal memang, namun ada achievement yang berhasil dicapai di couple dozen of me. Umur perak, harus sudah mencapai prestasi perak, yang akan dikembangkan lagi dan lagi hingga batas maksimal kita.

Kalau melihat keberhasilan Mark Zuckenberg membuat facebook, atau Matt membuat WordPress, atau Blake Ross dengan firefox nya (pada umur 19 ), Bill Gates dengan Basic nya saat seumur saya, padaย  jamannya, bisa dibilang saya belum memberi kontribusi yang berarti untuk ummat. Tapi moany doang juga ga ada gunanya, bukan?

Harus lebih baik lagi โ— evaluasi โ—ย  tingkatkan kemampuan โ—ย  berkreasi โ— berani mencoba โ— lebih dewasa โ— lebih bijak โ— riset โ— Bismillah – Bismillah – Bismillah

Advertisements




45

22 06 2009

Bukan tahun kemerdekaan lho..

Bukan pula rute metromini Pulo Gadung – Jatiwaringin (045)

Tapi umur baru yang akan melekat di seseorang yang selama empat tahun terakhir mewarnai jalan hidup Ali dan Ala.

Happy birthday Mrs Ratna, Ala’s mom.. party

It’s quite difficult though, looking a present for “a mom”. Books? she dont hav time to read, even she dislike reads.. A box of chocolate? wine? roses? I prefer give it to my fiancee. I thought about a kitchen utensils. So I went to hardware store, looking for stuff that i think will fit to her, bhew…after several lap over kitchen utensils rack, quite dizzy though,ย  not as easy as I imagine. My consideration is, I doubt if she were need or like my present. She could buy anything she wants to, rite? it got uneasily decided to what present that I should give fo her. Then, my fiancee calls on the phone

She’s planning for a birthday surprise party, and ask me a favour to bring some ice cream. dancingoh yeah..

Nice plan hon..love struck lovin it love struck

On the way to the ice cream store, i passed a night market. There’s a Martabak stand, Ala’s mom fave. So i drop off a while, order a mango cheese martabak. FYI, martabak is Indonesian thick crepes stuffed with meat or cheese, chocolate, banana, anything sweets, combined. I can tell you, thats the best martabak stand i ever know. The chef, a talented, perfectionist chef you wont find anywhere else. The taste? don’t ask! rock on!

So I continue my journey, to the ice cream store.

Not far from ice cream store i met my luv wit her brader. Buy stuff for the party. After i got my ice cream, we gathered in one of close neighbour house, preparing stuff, and sneak out to the house. Woke her up, and then

partyS U R P R I S E . .party

She so supprised with all we gather, celebrate her. There’s a yummy blackforrest, a fried batagor, an ice cream, and martabak.. a whole night party..the guests come over, Ala’s sidekick,miss M and her fiance comes along and blend themselves in the party.

Party over at 12 am. Ala and miss M have and idea to put night longer than usual. We planned to catch a “Drag me to Hell” midnight flick. So we wrapped up, and go. Unfortunately, we missed the show, we’re late. We switch the plan to karaoke, coz the karaoke is just accross the theatre. We booked the room for two hour. So we sing a long till 2am past. It’s my first karaoke! The night continues, next a circle K coffee accompany us in a conversation. Till clock point at 3am. After drop my hunnybun at M place, i went home.

Great night, great party, great meals, my first karaoke, great coffee, great conversation, great hug , great love from daughter to her mom, great love from me to my sweetheart, thanks kiss





Happy Beltzdey,ย pcdmh

17 05 2009

Hari ini sebenarnya ulang tahun pertama nya Keyla, daughter of one of mi prometida office mate, tapi berhubung dua hari lagi ulang tahun “prospectivo cuรฑada de mi hermano” (pcdmh). Jadilah kami berangkat ke suatu tempat di pusat kota Bandung. Karena pcdmh ini agak rewel soal makanan, kami maksi dulu.

Sembari makan ngerencanain mau kemana abis maksi ini. Sepakat mau nonton Angel and Demon, kebetulan masih “anget-anget ta* ayam” (baru kemaren premierre). Setelah makan siang sambil ngomel2 soal buruknya pelayanan di resto siap saji, juga ngomentarin orang2 yg lewat ๐Ÿ˜› kami ke bioskop yang tinggal nyeberang doang naik ke lantai paling atas, dan kami sudah tiba di gedung bioskop. Suasana disana RAMAI. A&D ada di studio 4, lihat jadwal, next playย  sekitar tujuh menit lagisurprise, tapi ajibb nya pas liat di kertas yang di print seadanya yang nunjukkin tempat duduk penonton baru 3 baris ompong-ompong yang keiisi big grin. Kok bisa yastraight face. Orang sebanyak ini gw kira mau pada nonton film karya besar novelis Dan Brown yang baru aja kemaren premierre. Setelah lihat film apa yang diputar di studio lainnyanerd owww….

Atas saran dari ceceoyank, sebaiknya milih di bangku atas, karena studionya tidak terlalu panjang. Dipilih lah baris kedua dari atas. Begitu selesai beli langsung disuruh masuk studio karena pintu studio susah sudah dibuka. Jangan harap Maria Oentoe dengan suara khas nya yang memanggil anda. Suara samar kurang jelas yang keluar dari speaker seadanya, script pemanggilannya gimana announcernya mau ngomong apa.not listening

https://i2.wp.com/www.cinemaconfidential.com/frontimages/2103-angels-demons-movie-poster.jpgDidalam bioskop, lampu baru padam setelah 10 menit pertunjukkan berjalanyawn. Suara nya jangan harap dolby, apalagi kualitas surround. Stereo pun sudah untung. Ada gangguan internal dari ceceoyank yang kadang ngebocorin cerita berhubung gw belum baca novelnya frustrated – aargh -.

Overall filmnya bagus. Memang, ngga se-fenomenal film pertama dari novel Dan Brown The Da Vinci Code yang menuai banyak reaksi. Film ini tidak terlalu mendulang reaksi lebay dari kaum rohaniawan agama tertentu.

Intinya bercerita tentang perlawanan kaum illuminati, yang pada akhirnya diketahui…(yaa nonton sendiri aja lah, jangan harap dapet resensinya disini, coz gw ngerasain gimana ngga enaknya dikasih resensi sebelum nontontongue)

Gambar : 7/ 10
Suara : 6/ 10
Jalan cerita : 7.5/ 10
Aktor : 7.5/ 10
Akting: 8/10
Temen nonton 10/ 10 love struck

Skor adalah skor subjektif dan sangat tergantung sikon (tanpa toleransi padangan dan jangkauan).

Baydewey. Happy Beltzday buat Alfi Waluya Alfaridzi. Semoga dimudahkan, diberi kekuatan dan ridho-Nya dalam mencapai segala cita-cita yang kamu inginkan.





Couple Dozen ofย me

12 07 2008

Long time ago, when i’m 6 years old, I imagine that would need three times my age now to have an ID. That’s mean i have to life since I was born till six three times to get an ID ๐Ÿ™‚ .

But now, my age has reach couple dozen โ— Phew, how fast time goes by.

This year, my lovely one gave me a LOTS of birthday gifts! More than my age itself ๐Ÿ™‚

  1. In early July, beggining of summer season, and rage cold at night, Ala gave me a small Doraemon pillow. With verry nice color, verry comfortable.
  2. Very warm brown blanket with classic image car printed on the blanket. Nice, retro and classic. Now i don’t have to worry get cold at night anymore.
  3. Then few days later, when im visiting her, she gave me another suprise, A black dual sided fabric jacket (black and grey), tuxedo style. Its, tidy, cool, and neat โ— The things i wanted so long time ago, but never had a time to bought it.
  4. SMS. Although just a message, but its meaning verry deep for me. Thanks hon..
  5. free image host This number four present and the rest present given on 14th of July. Its wrapped in yellow paper. The first one from all the prestnt is Nightmare Before Christmas indoor slippers . Here some picture of em
    free image hostfree image hostfree image host
  6. free image host Next is, bear in a tube phone strap, cute blue bear isnt it ๐Ÿ™‚ BUT it’s not jus a phone stap bear, it has zodiac sign on it’s chest. Gemini. Why because according to new zodiac, my zodiac is Gemini.
  7. free image hostI wanted this thing since long time ago. A BIG nail clipper. Coz n regular size nail clipper wont work well on me ๐Ÿ˜›
  8. free image hostThis is Ryuk from Death Note manga phone strap. Its so detailed. Ryuk is my fav character in Death Note. Now it officially become Ala’s Fathers Motorcycle Keychainย  ๐Ÿ™‚
  9. free image hostMaybe i would like this if i was a flannel doll hehehe. Yup this is a flannel hand made yellow shirt boy doll, therea also a tiny string to use it as phone strap. The size? its as big as my L7 Phone ๐Ÿ˜€
  10. free image hostfree image host I like chocolate, no i have forever choclate. Its a choclate shaped storage boxes, but thats not it, it smells choclate ๐Ÿ˜‰
  11. free image host Socks. Useful if I forget where did I put the other socks. ๐Ÿ˜›
  12. free image host Man’s tank Top ๐Ÿ™‚ weeell.. to be honest, it’s my first tank-top ๐Ÿ˜ณ
  13. free image hostfree image host Doraemon flashes shaker. Its a Shaker, it has doraemon’s head and it flashes. Maybe not quite suitable for my age, but i’ll keep it for the babies ๐Ÿ˜‰ Look at it action when flashingย 
  14. free image host Ever heard of mechanic pencils:?: how about mechanic coloured pencil โ“ well, i got one now ๐Ÿ˜ˆ
  15. free image host Its called magical Plant. When U plnt it, i’ll grows with “I Love U” marks on it seed. Cool
  16. free image host Bikers glove, very useful to keep my palm warm in night ride mode. Hehehe, and avoid striped skin color in wrist caused by day ride.
  17. free image host Another Nightmare Before Christmas stuff. Its a brown phone strap, complete with coffin miniature. Now it’s officially my Moto L7 phone strap ๐Ÿ˜‰
  18. free image host Reader Digest Indonesia July 2008 Edition. Yep, i need a LOT of reading these days. To keep me away from bad influences and upgrade my knowledge. And she know what best reading for me ๐Ÿ˜‰
  19. free image host Bernard The Curious Polar Bear DVD and The Simpsons Game. Its a compilation of Bernard Bear clips. VERRY Funny clips โ— Now I have full of 90 minutes of Bernard clips โ— The simpsons Games its a present from Alfi, my Fiance’s brother. Thanks bro ๐Ÿ™‚
  20. free image host I point my self as a creative person. And i hate when I face condition that difficult for me to being creative. Now I don’t have to worry bout the utensils of being creative. Now I have a set of stappler complete with it’s refill, scissor, paper and punch holer ๐Ÿ™‚
  21. free image host Flannel Crab with “Happy 24”. I guess it mean Happy 24th birthday, but also encourage me to be happy 24 hour a day ๐Ÿ™‚ It sticked on the wrappers.
  22. free image host All messages sticked with a colourful notes and lovely words ๐Ÿ˜€
  23. free image hostfree image host A birthday cake, complete with berries, white cream topping and “Happy Birthday” garnish on top of the cake. And the best part is, it long last. Why โ“ Coz it made of flannel. Handmade by my fiance, just for me. ๐Ÿ™‚
  24. Last but not the least. Her Smile and family support to our relationship. What could be more important than thatย  ๐Ÿ™‚

Happy Birthday me, keep in great spirit.